A februárban indult Felnőttoktatás program első nagy mérföldkövéhez érkeztünk, véget ért az első félév, kezdődtek a vizsgák. “Vajon mindent sikerült megtanítanunk, ami szükséges?” – izgultak az önkéntes tanárok. “Felkészültem eléggé, tudni fogom a kérdésekre a válaszokat?” – zakatolt a vizsgázó felnőttek fejében. 10 telepen élő felnőtt vizsgázott a Lehetőségek Iskolája vizsgáztatói előtt. Négyen általános iskola második osztályból, egy-egy tanuló harmadik és negyedik osztályból, ketten hetedik osztályból tettek sikeres vizsgát. Ők szeptembertől folytatják a tanulmányaikat a konténerben. Egy tanulónk pedig sikeres záróvizsgát tett nyolcadik osztályból, megszerezve ezáltal a nyolc osztályos végzettséget.

A tanárok és a diákok, no meg a rokonok, barátok részvételével évzárót és ballagási ünnepséget is tartottunk, ahol megünnepeltük a sikereket. Ezúton szeretnénk minden diáknak megköszönni a kitartását, elhivatottságát és gratulálni nekik a sikereikhez, nagyszerűek vagytok!

Szívből köszönjük a program koordinátorainak és az önkéntes tanároknak a rengeteg munkát és erőfeszítést, a sok-sok tanítást, a türelmet, a nyitottságot, a szeretetet, amit a diákoknak adtak. A Lehetőségek Iskolájanak pedig köszönjük a támogatást és azt, hogy a vizsga is megvalósult! Köszönjük azoknak a támogatóknak, akik adományukkal lehetővé teszik, hogy a programot finanszírozni tudjuk, nélkülük nem sikerült volna. Hatalmas eredmény, amit ezek a felnőttek elértek, nagyon büszke és boldog volt minden tanulónk, és ebben Ti segítettétek őket! A szeptemberi folytatáshoz most a Te segítségedre is szükségünk van – támogasd adományoddal a tanulni akaró bagi felnőtteket, hogy el tudjanak helyezkedni, hogy elérhessék a céljaikat!