Home: Our Sweet Shantytown – BLOG
Élménybeszámolók, személyes vallomások, sikertörténetek. Telepiek és önkéntesek írnak a változásról, amit a BAGázs hozott az életükbe.
Poverty, crime, drugs, discrimination. These four words sum up what most people will associate with the term “Roma settlement”, based on information gained from the Hungarian media. We are probably right to think that only a fracture of the society has been to a segregated neighbourhood or has talked to those who live there.
Should we consider this a problem? We believe so. Can we do something about it? We think so indeed.. 

Today nearly 300,000 people live in segregated Roma settlements in Hungary. In these areas more than 60% of the population lack a regular income. Many people will  think of things like ‘Gypsy crime’, ‘usury’, ‘complete vulnerability’ or ‘giving birth for benefits’ when they hear about a settlement.

Based on the latest statistics and trends we cannot expect the poverty rates to decrease in the foreseeable future. So it seems we’ll have to deal with the problems of deep poverty and Roma segregation for a long time to come. So let’s talk a bit about it.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

TÁMOGASD TE IS
A MUNKÁNKAT!

bal
Hiszünk abban, hogy a jövőt Te is alakíthatod. Támogasd a munkánkat! Válaszd ki a neked leginkább megfelelő támogatási formát, és kerülj fel Te is Támogatóink egyre bővülő listájára!

LEGYÉL TE IS ÖNKÉNTES!

bal
Legyél te is a BAGázs tagja! Ha úgy gondolod, hogy hozzá tudnál járulni a BAGázs munkájához az időddel, energiáddal, tudásoddal, vagy bármi mással, jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

IRTATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

bal

Ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történik nálunk a telepen, iratkozz fel a hírlevelünkre! Negyedéves gyakorisággal küldünk neked egy levelet, amiben írunk eredményeinkről, programjainkról, bemutatjuk, hogy mivel foglalkozunk éppen a BAGázsnál.