VÉLEMÉNYFORMÁLÓ AKTIVISTA

bal

Hallasd a hangod! program

JELENTKEZZ AKTIVISTÁNAK A BAGÁZS
HALLASD A HANGOD!
PROGRAMJÁBA!

A BAGázs újonnan induló, Hallasd a hangod! programjában fiatal felnőttek és fiatal mélyszegénységben élők közösen dolgoznak fel egy-egy, a nagypolitikai színtéren eldöntött témát. Eszközöket kapnak arra, hogy közösen és külön-külön is hangot adjanak a véleményüknek és ezt döntéshozókhoz is eljuttassák. A program sikeres megvalósításához önkénteseket keresünk!

bal

Jelentkezési határidő: 2017. március 23.

Akkor való neked ez a program, ha...
 • Látod, hogy egy-egy intézkedés igazságtalan és diszkriminatív bizonyos társadalmi csoportokkal szemben, és zavar, hogy senki nem áll ki mellettük.
 • Érted a közpolitikai események mögöttes tartalmát, és szeretnéd, ha azoknak is lenne esélye szóhoz jutni, akiket soha, senki nem kérdez meg.
 • Fontosnak tartod, hogy mindenki nyíltan elmondhassa a véleményét, és haszontalan közhelyek ismételgetése és meddő viták helyett valódi párbeszédet kezdeményeznél.

Ha érezted már úgy, hogy egyre több olyan politikai döntés születik Magyarországon, ahol nem hallgatják meg az állampolgárok véleményét, vagy demagóg érvek mentén manipulálják a közgondolkodást, és motivált vagy, hogy ezt másoknak is elmondd és segíts, akkor ez egy igazán neked való program!

Hallasd a hangod! programunkba olyan embereket keresünk, akik...
 • elmúltak 18 évesek (ez pályázati követelmény ill. vállalás sajnos)
 • részt tudnak venni a március 31-től április 3-áig tartandó 4 napos ottalvós képzésen (érkezés az első nap délután, távozás az utolsó nap délelőtt)
 • tudják vállalni, hogy hetente egy alkalommal, szerdán vagy csütörtökön 18:30 és 20:00 között aktívan részt tudnak venni a bagi csoportfoglalkozásokon3 hónapon keresztül
 • lelkesek, hogy új kihívásokkal nézzenek szembe egy hatalmas élményekkel teli programban!
Amit mi tudunk nyújtani neked
 • együttműködést Magyarország egyik legeredményesebb roma integrációval foglalkozó civil szervezetével
 • képzést, valódi szakmai tapasztalatot és igazolást a szakmai gyakorlatról; szakmai fejlődési lehetőséget és kihívást jelentő feladatokat, lehetőséget a csapatmunkára (ez nálunk nem bullshit!)
 • rengeteg új élményt, tanulást – nem csak a munkatársaktól, hanem a telepen élőktől és az önkéntesektől is
 • kulcsszerepet a generációkon átívelő társadalmi integrációban, mert munkáddal jelentősen hozzájárulhatsz egy merőben új személet széles körű terjesztéséhez, amely nem csak most, de a felnövekvő generációk életében is meghatározó lesz, és a romákkal kapcsolatos legmélyebb előítéletek megingatásához.
Jelentkezés

További információkért nézz körül a program oldalán vagy írj egy emailt a jelentkezes@bagazs.org email címre!

Ha csatlakozni szeretnél, akkor küldd el önéletrajzodat és egy rövid motivációs levelet a jelentkezes@bagazs.org email címre, mert – hidd el – köztünk a helyed!

Határidő: 2017. március 23.

KÖZPOLITIKAI AKTIVISTA

Kedvcsinálónak nézd meg a program előző ciklusának záró videóját. Ezt a videót Bagon országos pártok politikusainak is bemutattuk egy lakhatási fórum keretében. A fórumot élőben közvetítettük a facebook oldalunkon, ami persze most utólag is megtekinthető.

TÁMOGASD AZ ADOMÁNYODDAL
MUNKÁNKAT!

bal
Ha önkéntesként nincs rá lehetőséged, támogasd a BAGázs munkáját egyszeri vagy rendszeres adományoddal! Válaszd ki a neked leginkább megfelelő támogatási formát, és kerülj fel Te is Támogatóink egyre bővülő listájára!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

bal

Ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történik nálunk a telepen, iratkozz fel a hírlevelünkre! Negyedéves gyakorisággal küldünk neked egy levelet, amiben írunk eredményeinkről, programjainkról, bemutatjuk, hogy mivel foglalkozunk éppen a BAGázsnál.