Fuss velünk a K&H maratonváltón!

bal

Mert csak együtt küzdhetjük le a távokat!

Jelentkezz te is adománygyűjtő futónak, vagy toborozz 2-6 fős adománygyűjtő csapatot és gyere velünk 2017. június 11-én a K&H mozdulj! maratonra, hogy futásoddal esélyt adj a telepen élőknek!

 

Mit kell tenned, hogy csatlakozz a BAGázs futócsapatához?

 

Ha szívesen kampányolnál és gyűjtenél adományokat a Bagázs számára:

1. Toborozz csapattagokat, és válasszatok egy ügyet, amit támogatnátok! (lásd lent)
2. Válasszatok csapatnevet, majd a csapattagok egyesével töltsék ki a nevezési lapot április 28-ig, ami alapján a Bagázs benevez titeket a versenyre.
3. Indítsátok el az adománygyűjtő kampányt, amit ismerőseitek körében népszerűsítetek. Ehhez kaptok majd további segítséget.
Az adománygyűjtés célja: min. 40.000 Ft/fő

Mit kell tenned, hogy csatlakozz a BAGázs futócsapatához?

 

Ha Bagázs színekben szeretnél futni, de nem vállalsz adománygyűjtést:

1. Toborozz csapatot, és válasszatok csapatnevet!
2. A csapatod tagjai egyesével töltsék ki a nevezési lapot június 5-ig, ami alapján a Bagázs benevez titeket a versenyre.
3. Utaljátok el a részvételi díjat, fejenként 12 000 Ft-ot a Bagázs számára.
Ebben az összegben benne van a te nevezési díjad, egy telepi fiatalnak a nevezési díja, egy BAGázsos futópóló neked, és egy kis támogatás a BAGázsnak (a szervezés rengeteg adminisztrációval jár sajnos). Érdemes megkérdezni a munkáltatódat, hogy támogatja-e az ilyen jellegű kezdeményezéseket.

Számlaszám: 16200010-10052455
Közlemény: “Név/csapatnév K&H futás adomány”

Amit mi biztosítunk:

  • Bagázsos futópóló
  • Közös edzések Budapesten a bagi cigánytelepi futókkal
  • Tippek és korábbi jó tapasztalatok: hogyan gyűjtsek adományt az ismerősi körömben?

Támogasd adományoddal a Bagázst!

Ha nincs kedved futni, de céljainkkal egyetértesz, akkor támogasd futóinkat adományoddal és drukkolj a versenyen a Bagázs futóinak!

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdésed merülne fel, küldj egy emailt a futoverseny@bagazs.org címre!

Gyerekprogramok

A Bagázs Iskolai Közösségi Szolgálat programja a bagi cigánytelepen élő 4-13 éves gyerekeknek biztosít iskola utáni kreatív foglalkozásokat, melyek a gyerekek alapkészségeit fejlesztik. A program középiskolások és egyetemista önkéntesek bevonásával működik, ezáltal őket is érzékenyíti a mélyszegénységben élők problémái iránt.

Felnőttoktatás

A program a 16 éven felüli, tanulni vágyó bagi romáknak segít abban, hogy megszerezzék a korábban félbehagyott általános iskolai végzettségüket, így jobb lehetőségeik legyenek a munkaerőpiacon. Jelenleg erre a hagyományos oktatásban egyáltalán nincs lehetőségük.

Mentorprogram

Mentorprogramunk célja a telepen élők munkavállalásának elősegítése, beleértve a megfelelő munkakörnyezet kialakítását és fejlődési lehetőségek biztosítását. A program résztvevői munkavállalást és integrációt támogató mentorokkal és mentorkoordinátorokkal dolgoznak együtt.

DÁNYI TERJESZKEDÉS

A Bagázs hosszútávú célja egy roma integrációs modellprogram kidolgozása és terjesztése. Ebben az évben fontos mérföldkőhöz érkezik a szervezet: a Bagon szerzett tapasztalatokat továbbvisszük, és 2017-ben Dányon is megkezdjük a működést és elindítjuk programjainkat elsőként a fejlesztő gyerekfoglalkozásokat.

TÁMOGATÓINK

IRTATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

bal

Ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történik nálunk a telepen, iratkozz fel a hírlevelünkre! Negyedéves gyakorisággal küldünk neked egy levelet, amiben írunk eredményeinkről, programjainkról, bemutatjuk, hogy mivel foglalkozunk éppen a BAGázsnál.