AJÁNDÉKOZZ ESÉLYT KARÁCSONYRA!
Felesleges ajándékok helyett adj esélyt Karácsonyra

Egyre többen döntenek úgy, hogy a felesleges pénzkidobás helyett valami nemes cél támogatásával ajándékozzák meg szeretteiket Karácsonyra.

Még egy nyakkendő apának? Századik testápoló anyának? Meleg pulcsi az unokának amit sosem fog felvenni? Jön a karácsony és valljuk be, ritkán tudjuk, mit adjunk ajándékba és pánikból rengeteg haszontalan ajándékot adunk. Szóljon a szeretet ünnepe ismét a lényegről, amikor mások örömének tudunk örülni!

A BAGázs Közhasznú Egyesületről röviden
A Bagázs Közhasznú Egyesület 2011 óta azon dolgozik, hogy olyan társadalomban éljünk, ahol a romák is elérhetik a céljaikat. Ennek eléréséhez érzékenyítjük  a többségi társadalmat, hogy csökkenjenek meglévő előítéleteik és fejlesztjük a kisebbséghez tartozókat, hogy képesek legyenek tenni a céljaik megvalósításáért. Egy olyan modellprogram kialakításán és terjesztésén dolgozunk, amely mellérendelt viszonyon alapul és országszerte segítheti a szegregációval küzdő közösségeket.

BAGÁZS TÁMOGATÓ JEGY

A BAGázs programjait havi fix összeggel támogatva értékes ajándékot adhatsz szeretteidnek, magadnak és a cigánytelepieknek is. Ez egy amolyan “mindenki nyer” játék. Ez valóban a szeretetről és az elfogadásról szól. Mi már adtunk támogatói jegyet, örökbefogadást Karácsonyra, és tudjuk, hogy ennek is legalább annyira tud örülni aki kapja, mint egy szuper tárgyi ajándéknak. Kipróbálod?

A BAGázs munkájának elmúlt 5 éve alatt a bagi cigánytelepen nőtt az iskolába járók száma, az önmagukról gondoskodni tudók száma, csökkent az analfabetizmus, a bűnözés, és az adósságok mértéke. Komoly gazdasági és társadalmi haszna is van annak, ha sikerül önellátóvá tenni azt, aki eddig támogatásra szorult. 

Kiváncsiak voltunk arra, hogy ténylegesen mekkora társadalmi hasznot tudunk termelni a munkánkkal. Az IFUA Nonprofit Partner frissen készült tanulmánya szerint ez megdöbbentően nagy: 636% haszon.

A TÁMOGATÓ JEGYET LE TUDOD TÖLTENI ÉS KINYOMTATVA AKÁR AZ UTOLSÓ PILLANATBAN IS ADHATOD AJÁNDÉKBA.

WANNABE A BAGÁZS RUNNABE – TÁMOGATÓI PÓLÓK ÉS FEJPÁNT

“A távolság Budapest és Bag között 39 km. Ezt úgy négy óra alatt lefutom. A távolság egy cigánytelepi ház és egy egyetemi tanterem között jelenleg végtelen.”

Mi úgy gondoljuk, hogy “Nem számít, honnan FUTSZ!” 

Ha Te is hiszel abban, hogy nem az a fontos, honnan indulsz, hanem hogy mi mindent teszel meg a céljaid eléréséért, vásárolj támogatói pólót és segítsd vele a BAGázs munkáját!

Futás közben mindenki egyenlő. Nem számít, hogy honnan indultál, hova születtél, hanem, hogy mennyire vagy elszánt, mennyire vagy BAGázs Runnabe.

Támogasd Te is a BAGázst! 40% Runnabe, 60% esély.  

KARÁCSONYRA LEGKÉSŐBB DEC.17-IG LE KELL ADNI A MEGRENDELÉST!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

bal

Ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történik nálunk a telepen, iratkozz fel a hírlevelünkre! Negyedéves gyakorisággal küldünk neked egy levelet, amiben írunk eredményeinkről, programjainkról, bemutatjuk, hogy mivel foglalkozunk éppen a BAGázsnál.