Adó 1%

bal

Támogasd a BAGázs munkáját adód 1%-ának felajánlásával! 

ADÓSZÁMUNK: 18206634 – 1 – 42

 

Egy átlagos 1% adófelajánlásból egy telepi foglalkozást meg tudunk tartani. 20 programunk fut jelenleg, éves szinten ez körülbelül 1000 foglalkozást jelent. Az adó 1% felajánlások bevételét a telepi programokra fordítjuk.

Adód 1%-ával így esélyt adhatsz azoknak, akik nálad nehezebb úton, de ugyanúgy rendületlenül haladnak a kitűzött céljaik felé, és változtatni szeretnének a sorsukon. A felnőtteknek, akik újra beültek az iskolapadba, hogy megtanuljanak írni-olvasni, és befejezzék a nyolc osztályt. A gyerekeknek, hogy a fejlesztő foglalkozások segítségével sikeresebbek legyenek az iskolában. Vagy például a BAGázs FC-nek, ahol a sport és a közös sikerek teremtenek alternatívát a bűnözéssel és a drogfogyasztással szemben.

Ha többet szeretnél tudni átlátható működésünkről, kattints ide az éves jelentésünkért.

Ha szeretnéd tudni, hogy 1 százalékodat mire költöttük, add meg a nyilatkozaton adataidat, hogy közvetlenül tájékoztathassunk!

bal

HOGYAN ÉS MEDDIG TUDSZ RENDELKEZNI AZ ADÓD 1%-ÁRÓL?

Ha egyéni vállalkozó vagy:
ha a február 25-ig leadott adóbevallásodban nem nyilatkoztál az 1%-ról, május 20-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatodat a NAV-nak a 16EGYSZA nyomtatványon elektronikusan vagy postai úton vagy személyesen.

Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat:
az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű nyomtatványt kitöltve, 2017. május 20-ig kell eljuttatnod elektronikusan vagy postai úton vagy személyesen a NAV-nak.

Ha munkáltatód készíti el és nyújtja be adóbevallásodat:
a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatod a munkáltatódnak, vagy 2017. május 20-ig postai úton vagy elektronikusan vagy közvetlenül személyesen is eljuttathatod a NAV-nak.

Ha magánszemélyként küldöd be adóbevallásodat:
elektronikusan rendelkezhetsz a 1653 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton is elküldheted a NAV-nak, vagy személyesen is leadhatod 2017. május 20-ig.

A felajánló nyilatkozatot online ezen az oldalon gyorsan és egyszerűen kitöltheted – nyomtatás után egy lezárt, az adóazonosító jeleddel ellátott postai borítékban küldd el a nyilatkozatot május 20-ig a megfelelő címre.

Köszönjük, hogy Te is a BAGázs lelkes csapatát támogatod adód 1%-ával, így munkánkat tovább folytathatjuk a bagi telepen, és terveink szerint országosan is.

MIÉRT PONT A BAGÁZS?

…mert azon dolgozunk, hogy egy olyan társadalomban élhessünk, ahol a romák is elérhetik a céljaikat.

…mert öt éves munkánk sikerei bizonyítják, hogy kis befektetéssel is nagy változásokat indíthatunk el egy közösség életében – a bagi telepen már sokan dolgoznak, egyre több fiatal szeretne érettségizni és felére csökkent a bűnözés.

…mert mi segély helyett esélyt adunk, valós lehetőséget a változásra – a BAGázs dolgozóinak közel a fele cigány, felelősségteljes munkakörben.

…mert a többségi társadalomra gyakorolt hatásunk is jelentős – évente 120 középiskolás és egyetemista önkéntes szerez életre szóló tapasztalatokat nálunk, miközben próbálják Magyarországot egy kicsit jobbá tenni.

 

Öt év után a Bagázs fontos lépés előtt áll – az eddigi tapasztalataink és tudásunk alapján egy modellprogramot tervezünk kidolgozni, amivel az egész társadalomra hatni fogunk. Adód 1%-ával tehát nem csak az Egyesület munkáját, de annak országos terjesztését is segíted.

TÁMOGASD AZ ADOMÁNYODDAL
MUNKÁNKAT!

bal
Ha hiszel abban, hogy a jövőt Te is alakíthatod – támogasd a munkánkat! Válaszd ki a neked leginkább megfelelő támogatási formát, és kerülj fel Te is Támogatóink egyre bővülő listájára!

LEGYÉL TE IS ÖNKÉNTES!

bal
Legyél te is a BAGázs tagja! Ha úgy gondolod, hogy hozzá tudnál járulni a BAGázs munkájához az időddel, energiáddal, tudásoddal, vagy bármi mással, jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

IRTATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

bal

Ha kíváncsi vagy, hogy mi minden történik nálunk a telepen, iratkozz fel a hírlevelünkre! Negyedéves gyakorisággal küldünk neked egy levelet, amiben írunk eredményeinkről, programjainkról, bemutatjuk, hogy mivel foglalkozunk éppen a BAGázsnál.