Lakhatás és adósságkezelés

Az adósságkezelés egy romatelepen nehezen körvonalazható fogalom. Egyszerre jelenti a lakhatás, az energiaszükséglet és a legális fogyasztás feltételeinek megteremtését, de kapcsolódik hozzá a klasszikus hitelrendezés és a hosszú távú pénzügyi tudatosság elősegítése is.
Öt évvel ezelőtt a bagi telepi házak negyedében nem volt bevezetve a víz, ahogyan fürdőszoba és melegvíz is csak minden második házban volt. És ez a helyzet nem egyedi ma Magyarországon.
A Bagázs adósságkezelés és jogklinika programjai segítenek abban, hogy a sok évtizedes adósságspirálban lévő családok is bekapcsolódjanak a legális élet világába fogyasztóként, majd esélyt kapjanak tartozásaik törlesztésére is.
Ha ezt az ügyet támogatod, akkor a befolyt összegből olyan családokat segítünk, akik alacsony jövedelmük miatt nem engedhetnék meg maguknak a víz és a villanyóra otthonukba való bevezetését. Emellett egyéni mentorálást és szakembereket is biztosítunk, hogy az eddig adósságspirálban lévő családok is méltóbb körülmények között élhessenek.

Adományozók

40.000 Ft

-

50.000 Ft

-

30.000 Ft

-

200.000 Ft

-

5.000 Ft

Lukacs Gabi

Ezt támogatom.

Lakhatás és adósságkezelés

325.000 Ft összegyűjtve 32.50%

CÉL: 1.000.000 Ft

Támogasd ezt az ügyet

    anonim támogatás