Három közösségi tér, és egy ráadás

Bag, Budapest, Dány – mindhárom településen mozgalmas éven vagyunk túl, három közösségi tér átalakításán, felújításán, kialakításán. Különleges alkalmaink megvalósítását pedig jövőre az Expodom Kft. felajánlása segíti egy stabil, de könnyedén felállítható összecsukható pavilon sátorral!

A 2018-as év igazán mozgalmas volt közösségi tereinket illetően: Dányban kialakítottuk programjaink helyszínét, a rengeteg nyári munka és önkéntes-nap után az őszi félévben már konténerünkben tartottuk a foglalkozásokat. Bagon sem maradtunk konténerház nélkül: miután a régebbit Dányba szállítottuk, adományként érkezett egy teljes mértékben ránk szabott Bagázs-ház. Mindeközben Budapesten is megtaláltuk új adományboltunk helyszínét, amelyet a Szent István park közelében nyitottunk meg decemberben.

BAGázs programok

Év végére mindhárom helyünkön “tető lett a fejünk felett”, azonban az év során vannak olyan speciális programok, ahol továbbra is hiányzott egy mobilis, gyorsan össze- és szétszerelhető sátor. Futóversenyek, fesztiválok, önkéntesnapok, évzáró gyerekprogramok, és nem utolsó sorban a telepi nyári táborok…

Az Expodom Kft. felajánlásának köszönhetően ezentúl gyorsabban és gördülékenyebben készülhetünk ezekre a különleges alkalmakra: kiváló minőségű, gyorsan összecsukható kerti pavilont ajánlottak fel számunkra.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a felajánlásért, hogy egy ilyen rugalmas megoldással egészítik ki állandó közösségi tereinket!